בשר סינטה


בשר סינטה קרוב לאזור ממנו קצבים חותכים את הבשר המכונה טיבון. בשר סינטה מחולק לשני חלקים: החלק העליון מכונה "סינטה עליונה" והוא נחשב לנתח הבשר האיכותי יותר. הנתח השני, "סינטה תחתונה", הוא נתח בשר גדול יותר ופחות רך לעומת הנתח הראשון. את הסינטה התחתונה מוכרים כסטייק סינטה. קיים הבדל באופן שבו קצבים מארצות הברית חותכים ומגדירים את הסינטה, לעומת מקביליהם מבריטניה ומאוסטרליה. במטבח הבריטי חותכים בשר סינטה יותר עד לאיזור יותר קדמי לכיוון מרכז גוף הבקר. בשר סינטה אמריקאי נקצב רק מהשליש האחרון של גוף הבקר. זאת הסיבה שבארצות אחרות סטייק טיבון נחשב גם לסטייק סינטה. הערה: מחיר יחידה 1 הוא למשקל של 100 גר' עלות משלוח: הזמנה עד 300 ₪: 70 ₪ דמי משלוח הזמנה בין 300 ₪ ל-500 ₪: 35 ₪ דמי משלוח הזמנה מעל 500 ₪: ללא דמי משלוח


57.6 
  • משלוח:  


קרא עוד


בשר סינטה

בשר סינטה